Boligforeninger

Hos PMJ BYG ApS hjælper vi boligforeninger med totalløsninger og styrer projektet fra start til slut. Vi tænker kreativt og tilbyder skræddersyede og gennemtænkte totalløsninger lige fra renovering af trappeopgange til renovering af facader, vinduer og tag til etablering af taglejligheder, altaner og ude- og fællesarealer. Sammen finder vi frem til de løsninger, som giver de bedste og mest holdbare resultater med øje for boligforeningens ønsker og budget – der altid bliver overholdt.

Med én kontaktperson, som styrer hele projektet fra start til slut, sikres det, at det aftalte forløb overholdes med tidsplaner, budget og kvalitetssikring. PMJ BYG ApS gør brug af vores håndplukkede og tværfaglige samarbejdspartnere, ligesom vi benytter os af specialiserede fageksperter for at opfylde boligforeningens specifikke boligønsker.

Projektforløb

PMJ BYG ApS kommer ud til boligforeningen og danner et overblik over projektet, drøfter forskellige løsningsmuligheder og budget. Herefter kan vi give et fast tilbud. Findes der allerede en projektplan, kan vi give et prisoverslag eller et fast tilbud. Begge dele er selvfølgelig uforpligtende for boligforeningen.

Efter sammen at have gennemgået projektet i detaljer ligger byggeplan, tidsramme og pris fast og opstartsdatoen fastsættes. Under hele forløbet afholdes løbende byggemøder til orientering om projektets forløb.

Under hele projektet har boligforeningen én kontaktperson, som sikrer, at tidsplanen, budgettet og kvaliteten overholdes som aftalt. Vores interne såvel som eksterne samarbejdspartnere er kompetente og professionelle og vant til at tage hensyn til beboere samt naboer i byggeprocessen.

Ved afslutningen af projektet afholdes igen et møde med endelig kvalitetskontrol samt drøftelse af eventuelle fremtidige projekter.

På alle vores projekter har vi altid 5 års garanti og ved større projekter gennemgår vi altid projektet efter 1 år.