Udskiftning af vinduer

Trænger vinduerne til at blive udskiftet? På den lange bane kan udskiftning af vinduer spare stort på varmeregningen eller vedligeholdelseskontoen, og vi hjælper naturligvis med at finde en skræddersyet løsning, der stemmer overens med boligforeningens behov, krav og budget. Vi rådfører os med eksperter på området og finder i samråd med boligforeningen frem til de specifikke modeller og producenter, som passer bedst til boligforeningens behov og æstetik. Hos PMJ BYG ApS er løsningerne nemlig altid tilpasset boligforeningen og ikke producenten. Vi sørger for, at udskiftningen forløber planmæssigt, at budgettet overholdes og at vinduerne monteres efter de anviste regler, så resultatet står både originalt, sikkert og som ønsket.

Udskiftning af glas

Er træværket stadig sundt, men trænger ruderne til at blive udskiftet til mere energivenlige modeller? Så står vi også klar til at løse dette. Der er desuden penge at spare ved kun at udskifte ruderne, da montagearbejdet ikke er så omfattende, som ved udskiftning af hele vinduet. Dette giver en mere prisvenlig løsning, der stadig er energivenlig og sparer penge på varmeregningen.

Vedligeholdelse

PMJ BYG ApS tilbyder periodisk vedligeholdelse af boligforeningens vinduer med alt fra maling og kitning til udskiftning af glas. Ved periodisk vedligeholdelse forlænges vinduernes levetid, mens selv små udskiftninger i vedligeholdelsesarbejdet kan føre til store besparelser på varmeregningen.

Nye vinduer boligforening

Tilbehør til vinduer

For at finde den bedste vinduesløsning, er det værd at overveje, om der er tilbehør, som kunne optimere resultatet. Vi tilbyder både vejledning omkring og opsætning samt installation af forskelligt tilbehør til vinduer fra friskluftsventiler, der bidrager til bedre indeklima, til sikkerhedsforanstaltninger som børne- eller tyverisikringsbeslag, så det færdige resultat opfylder alle de behov, som boligforeningen og dennes beboere måtte have.