Firmaet PMJ BYG ApS

Vi tilbyder en lang række skræddersyede byggeopgaver udført som totalentreprise på hele Sjælland til private såvel som boligforeninger.

Vi har eksisteret siden 2007 og har baggrund i økonomi og logistik samt bred byggeteknisk viden. Derfor er vi altid garant for at finde den mest prisrigtige og optimale løsning til det konkrete projekt.

PMJ BYG ApS sætter præg på byen ved at tilbyde originale løsninger, som du ikke finder eller ser andre steder. Det er kort og godt drivkraften bag alt det, som PMJ BYG ApS arbejder med.

Vi er en totalløsning

PMJ BYG ApS tilbyder en totalløsning, hvor godt håndværk og høj service er en naturlig del af byggeprocessen. Vi udfører alt fra udgravning af fundament til den sidste finish, hvor vi hænger dine lamper og billeder op. Vi kender byggeprocessen ned til mindste detalje, inden vi går i gang. Vi koordinerer dit projekt fra start til slut med papirarbejde, tidsplaner, indhentelse af tilladelser, byggestyring, kvalitetssikring og håndplukkede håndværkere blandt vores faste og tværfaglige samarbejdspartnere og fageksperter. Derfor kan vi også garantere, at tidsrammen og budgettet altid overholdes – vi gider nemlig heller ikke ekstraregninger.

Én kontaktperson gennem hele projektet

Hos PMJ BYG ApS får du én kontaktperson, der har kontakten med dig og alle de involverede samarbejdspartnere og aktører under hele byggeprojektet. Fordelen ved at vælge os er, at du trygt kan overlade alt i byggeprocessen til én person, der vil sætte en ære i at virkeliggøre dit boligprojekt med skræddersyede løsninger til tiden og inden for budgetrammen.

Vi brænder for originale projekter

Ikke to projekter er ens hos PMJ BYG ApS. Vi skaber originale, skræddersyede og kreative løsninger til private såvel som boligforeninger, hvor vi trækker på vores store viden fra byggebranchen i ind- og udland. Vi holder os løbende orienteret om udviklingen i branchen for at kunne tilbyde de bedste og mest langtidsholdbare løsninger. Vi er desuden yderst lydhøre over for dine specifikke ønsker og kommer gerne med flere løsningsforslag, så du har det bedste beslutningsgrundlag for at realisere dit boligprojekt.

Vi er andres sparringspartnere

Grundet vores store tværfaglige erfaring med forskelligartede byggeprojekter fungerer vi også som sparringspartner for blandt andre arkitekter og bygningskonstruktører i det indledende projekteringsforløb.

PMJ Byg Totalentreprise