Privat

Hos PMJ BYG ApS hjælper vi dig med at få opfyldt dine unikke boligdrømme. Vi tænker kreativt og tilbyder skræddersyede og gennemtænkte totalløsninger inden for blandt andet totalrenovering, tilbygning, terrasse, anlæg og tag. Sammen finder vi frem til de løsninger, som giver dig det bedste og mest holdbare resultat med øje for dine ønsker og budget – der altid bliver overholdt. Med én kontaktperson, som styrer hele projektet fra start til slut, sikres du, at processen forløber som aftalt med overholdelse af tidsplan, budget og kvalitet. Dette gør vi blandt andet gennem brug af vores håndplukkede og faste tværfaglige samarbejdspartnere, ligesom vi trækker på specialiserede eksperter for at opfylde netop dine boligønsker.

Projektforløb

Vi kommer ud og danner os et overblik over projektet og drøfter forskellige løsninger ud fra din budgetramme. Herefter kan vi give et fast tilbud. Har du allerede en projektplan, kan du sende den og få et prisoverslag. Begge dele er selvfølgelig uforpligtende for dig.

Efter at have gennemgået projektet i detaljer, så du ved præcis, hvordan processen bliver, og til hvilken pris, aftaler vi en opstartsdato.

Under hele projektet vil du have én kontaktperson, som sikrer, at tidsplanen, budgettet og kvaliteten overholdes som aftalt. Vores samarbejdspartnere er kompetente og professionelle og vant til at tage hensyn til naboer og andre beboere.

Ved afslutningen af projektet afholdes igen et møde med endelig kvalitetskontrol samt drøftelse af eventuelle fremtidige projekter.

På alle vores projekter har vi 5 års garanti og ved større projekter gennemgår vi altid projektet efter 1 år.